Over ons

Photo-Motion draait op volle toeren. Continu zijn we onze oplossingen, producten en diensten aan het verbeteren om te zorgen dat onze klanten dag in, dag uit de perfecte advertentie kunnen creëren en distribueren. Bovendien moet dit op een zo efficiënt mogelijke manier; alles om de statijd van de gemiddelde (gebruikte) auto zo kort mogelijk te laten zijn.

We doen dit vanuit Hilversum, waar we gevestigd zijn op het Media Park. Vanuit deze centrale locatie ontwikkelen we onze producten en verlenen we service en support. Benieuwd hoe het er bij ons aan toe gaat? Neem gerust contact op of kom langs voor een kop koffie.

Voor het bouwen van studio’s werken we doorgaans samen met onze preferred supplier, Pre-Motion 360 Studio’s. Een professionele partij uit Ede die dezelfde missie heeft als wij; zorgen dat iedere auto in enkele minuten hoogwaardig gefotografeerd en geadverteerd kan worden om de statijd te verlagen.

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden met betrekking tot een bestaande of nog te bouwen studio van een andere leverancier? Aarzel dan niet om dat ons dat te laten weten. We denken graag met u mee.

250

Foto’s per auto

8

Landen

40

Studio’s

700

Auto’s per dag

Ontdek de mogelijkheden

Een vraag, interesse in een online demo of een studiobezoek? Laat het ons weten!
Neem contact op